CoDaEvenimente

Retreat Școala de Vocație – Râșnov 4 -7 iulie 2024

29 aprilie 2024 No Comments

Școala de Vocație onorează Cunoașterea de Sine

care se naște în

Lumea Dinăuntru

– Râșnov –

4 zile de explorare și descoperire a reliefului interior

Integrare, Primenire, Transformare

4 – 7 iulie 2024

Ți-ai spus multe despre tine și despre lume. Ai pus etichete, ai clasificat, ai cântărit fiecare aspect al lumii. Ai dat note, ai făcut diverse evaluări și ai tras concluzii. Ai crezut că știi și că lumea se împarte în buni și răi.

Ai pălăvrăgit. Te-ai închis. Pentru că ți-a fost frică de durere. Ți-a fost frică de durere și ai judecat prezența ei în lume. Fără să înțelegi sensul. Nu ai simțit nimic sau aproape nimic. Ai reușit să îngheți întregul corp. Ai vânat cu disperare aprecieri și mângâieri exterioare. Te-ai folosit de lume. Ai alergat după plăceri mici și mari… de tot felul. Ai mâncat mult și lacom. Te-ai folosit de corp. Te-ai folosit de oameni. Te-ai servit de Lume și de Corp. Și aproape tot timpul a fost despre tine.

Ai înghețat corpul și n-ai mai simțit nimic. Ai mimat că ești vie. Un soi de anestezie aproape completă. Închidere. Gheață. Rigiditate. Moarte.

Ai plecat capul, gâtul și umerii, te-ai cocoșat și n-ai mai văzut Cerul. Și ai zis că nu există Cer. Și că Tatăl te-a abandonat, te-a părăsit. Te-ai simțit singură și fără repere. Ți-a pocnit coloana vertebrală sau știi că urmează să pocnească. Te-ai târât prin viață mai mult moartă decât vie.

Indiferent ce vârstă biologică ai, îți dai seama cât de puțin ai trăit de fapt… Ai făcut tot ce poți să păstrezi aparențele. Ai ocupat diverse funcții și roluri în companii complexe și pretențioase. Ai promovat de mai multe ori. Ai crezut mult timp că ți-a reușit și acum îți dai seama ce contează de fapt…

Pentru că ACUM știi că ceea ce contează este ce trăiești TU cu adevărat. Tu! Tu, în primul rând! Și prin tine, întreaga lume!

 1. Acum știi că ai nevoie să simți. Ca să descoperi ce ai nevoie să trăiești, acum știi că trebuie să (te) simți. Da, să simți.
 2. Știi că ai nevoie să înveți să asculți, să disciplinezi mintea și să practici tăcerea interioară.
 3. Știi că ai nevoie să postești. Să golești corpul de prea-plin. Să faci curățenie în interior. Să practici pauza alimentară, cumpătarea și puținul.
 4. Știi că ai nevoie să te dezmorțești și să practici mișcarea, topind gheața interioară și trezind corpul la viață.
 5. Știi că ai nevoie să îți aduci aminte să te centrezi. Să îți stăpânești atenția creatoare. Să îți asumi responsabilitatea propriei tale vieți.
 6. Știi că ai nevoie să înveți din nou să te joci. Să hrănești bucuria de a fi aici!
 7. Știi că ai nevoie să înveți să primești. Să te deschizi. Să ai încredere. Să îți recunoști apartenența la Întreg. Să îți onorezi părinții biologici. Și să recunoști Părinții Lumii, Marele Tată și Marea Mamă. Să te întorci Acasă! Da, Acasă. Să (te) re conectezi cu lumea!
 8. Să înveți să te exprimi. Să îți onorezi Vocea. Adevărata voce.
 9. Să înveți să (te) dăruiești. Să creezi. Să manifești chemarea Inimii tale, să sprijini evoluția ta și, prin tine, evoluția întregii lumi.

Dacă toate astea rezonează cu inima ta, ești binevenită în retreatul Școlii de Vocație, în care antrenăm, rând cu rând, în fiecare din cele patru zile de experiență, capacitatea de a simți și de a asculta, de a integra și de a crea.

O călătorie magnifică în care:

 1. Îți integrezi și onorezi prezentul și trecutul profesional, cu tot ce a fost, așa cum a fost.
 2. Îți explorezi și revizuiești credințele interioare.
 3. Te primenești emoțional.

și

 1. Îți creezi și te învălui într-un nou rol profesional care să te reprezinte pe tine, cea de acum. În acord cu binele tău suprem și cu binele întregii lumi.

 

Un nou rol profesional în care să ai acces la viziune, la semnificații.

Un rol prin care să simți adevărata împlinire și bucurie de a fi.

Un rol scăldat în Grație pentru tine și prin tine, pentru întreaga lume!

Retreat-ul durează patru zile și se desfășoară în Râșnov. În intervalul 4 – 7 iulie 2024. Dedicat femeilor trezite.

Grupul are un număr limitat de locuri care se ocupă în ordinea înscrierii și după ce ne asigurăm că se îndeplinesc condițiile de bază pentru participare. Pentru înscrieri și mențiuni, răspund cu promptitudine și bucurie pe mail: contact@corinademeter.ro

Mulțumesc pentru încredere, pentru conexiune, pentru Împreună!

Corina

Author Corina

More posts by Corina

Leave a Reply