Ce bucurie ca ne-am întâlnit ! Cum altfel aș putea numi parcursul nostru împreună decât o sacră și profundă binecuvântare? M-am întâlnit cu CoDa într-un moment de impas, în care totul părea blocat, confuz, înțepenit. Căutam și nu știam ce caut...
De câteva luni bune călătorim împreună pe cărările știute și neștiute ale sufletului, ca două exploratoare, tovarășe de drum.
Tu, CoDa, ma însoțești prin Corina. Dăruind cu generozitate din expertiza sa, Corina mă ghidează ferm și bland spre deschiderea peșterilor interioare, recunoașterea și acceptarea spre integrare a tuturor părților, aspectelor și umbrelor interioare. Pas cu pas, cu răbdare și curaj explorăm, curățăm, dislocăm bolovanii, dizolvăm blocajele și descoperim comorile interioare. Intâlnirile noastre au ritmul lor, dictate de o tainică acordare a energiei. Intotdeauna se dezvăluie ceea ce s-a copt, ceea ce este pregătit să fie conștientizat, trăit, vindecat, înteles și primit. Si devin sărbători ale sufletului.
Experiența vieții mele se reașază într-o lumină nouă, proaspătă, clară. Se primenește, cum spune Corina atât de frumos. Nimic din ce am trăit nu a fost gratuit, inutil, lipsit de sens și valoare. Chiar dacă uneori a fost provocator, dificil, dureros. Sau mai ales atunci...
Totul se limpezește și se tranformă în nestemate. Ce bogăție!

MihaelaConsiliere Individuală

Am ajuns să lucrez cu Corina pentru un proces de recrutare. Dar întâlnirile de lucru s-au dovedit a fi mai mult decât o muncă de HR, aducând cu măiestrie lumină către ungherele ascunse și nevoile reale ale companiei. Recomand tuturor antreprenorilor și managerilor care își doresc o interacțiune autentică cu echipa lor.

Andreea MoisaManaging Director Beans United

Mulțumesc pentru că îmi dai posibilitatea să deschid ochii, să văd, să adulmec viața aceasta, să trăiesc în inimă, din inimă...

Cu recunoștință îți mulțumesc pentru că îmi ești alături!

DanielaConsiliere Individuală

Am avut șansa să lucrez cu echipe formate din adevărați profesioniști. De foarte multe ori am descoperit în spatele profesionistului, omul extraordinar cu care lucram de mult timp.
Multumesc, Corina, pentru contribuția ta esențială în a recruta, dezvolta, integra și armoniza astfel de echipe.

Simona PodgoreanuHuman Resources Director at KPMG Romania&Moldova

Să lucrez împreună cu Corina este un proces de învățare și perfecționare continuă, într-un cadru echilibrat, unde creativitatea este la ea acasă.
Corina are darul de a crea legaturi speciale.

Daniela CioaraRecruitment Specialist Agricover

Corina are harul de a pătrunde în esența și profunzimea fiecăruia dintre cei cu care lucrează. M-a sprijinit să ajung dincolo de aparențele realității mele, într-un moment vulnerabil echipa pe care o coodonez, oferindu-mi claritate în pașii de recreare a unui context favorabil pentru creștere.
In plus, procesul de recrutare creativă a fost apreciat atât de echipă cât și de candidați, reprezentând un catalizator evident în tot ce reprezintă transformarea ce a urmat. Mulțumesc, Corina!

Raluca MandragiuTelesales Manager Agricover

Corina vede dincolo de roluri, de echipe, de structuri, acțiuni și responsabilități. Ea atinge omul. Cu blândețe. Inspiră. Prin prezență, prin atitudinea deschisă, printr-o abordare rafinată. O interacțiune cu ea nu se uită.
Mulțumesc pentru călătoria împreună, Corina!

Catrinel GalatanuRecruitment Specialist Agricover

Vorbesc despre un om care transcende dimensiunea de HR cunoscută. Dacă discuțiile, de cele mai multe ori, se orientează pe problemele de suprafață și pe rezultat, cu Corina am intrat în profunzime. Pentru ea o companie funcționează ca un organism și are funcții vitale, sentimente, stări și nu numai.

Evident, am chemat-o când aveam probleme cu personalul, nu atunci când lucrurile erau într-o balanță. Când am rugat-o să mă ajute, priveam problemele legate de recrutări dintr-o perspectivă superficială, neasumată, ca și când situația negativă nu avea nici o legatură cu mine sau cu compania peste care guvernam. Industria era de vină, oamenii erau de vină, piața, etc. O discutie simplă, câteva întrebări și perspectivele mele s-au schimbat. Am căutat împreună sursa problemelor, am navigat printre obstacole și am început să văd responsabil și asumat lucrurile. Corina este un expert cu pregătire multidisciplinară, o perspectivă holistică și profundă cum nu am mai întâlnit.

Claudiu LudoșanAntreprenor