Consiliere în carieră și călăuzire vocațională

 

Vrei să creezi o contribuție autentică în lume. Vrei să simți sensul și valoarea muncii tale. Vrei să muncești cu bucurie. Te felicităm și apreciem deschiderea și curajul tău. Și suntem alături de tine, susținând conexiunea profundă și autentică cu Vocația ta.

Întâlnirile cu Vocația ta îți vorbesc despre darurile tale. Despre puterea ta și despre limitele tale. Despre esențe pe care le poți turna în lume în formele potrivite. La momentul potrivit. Fiecare întâlnire este o călătorie blândă sau fermă, după cum ai nevoie. Pentru că îți respectăm Ritmul interior.

Promisiunea noastră pentru tine:

  • Ne angajăm să susținem claritatea ta și demersul tău de cunoaștere, cunoaștere ce hrănește Încrederea ta în Sine și în Lume.
  • Ne angajăm să ne raportăm la Vocația ta holistic, din toate dimensiunile vieții tale. Din corp, minte și inimă.
  • Ne angajăm să hrănim bogăția vieții tale profesionale. Adevărata bogăție care include, dar nu se rezumă la veniturile financiare.

 

Coda Creativ are la bază expertiza Corinei Demeter, cu practică consolidată în consiliere în ultimii 10 ani. Corina este licențiată în Psihologie și Științele Educației în cadrul Universității Transilvania din Brașov și are formări multiple în psihologie și dezvoltare personală. Din 2008 Corina este membru al Colegiului Psihologilor din România cu drept de liberă practică în Psihologia Muncii și Organizațională, Psihologia aplicată în Servicii și Consiliere Psihologică.