CoDaUncategorized

Picătura în ocean

15 ianuarie 2018 One Comment

Fiecare dintre noi se naște cu darurile sale. Am deplină încredere că suntem înzestrați cu tot ce avem nevoie în această viață pentru a ne împlini pe toate planurile vieții. Fiecare DAR este asemeni unei „mâini” prin care putem “atinge” realitatea. Ne punem amprenta unică în ceea ce facem profesional. Și așa se naște un sentiment autentic și hrănitor de împlinire. Care nu poate fi substituit de funcții, statut sau bunuri materiale. Deși această iluzie ne seduce de multe ori…

Fiecare dintre noi știm deja care sunt darurile noastre. Ele există în universul nostru interior și așteaptă cu răbdare să se exprime. Rămâne doar să ne “amintim” la momentul potrivit.

Și după ce ne amintim și le recunoaștem, urmează să le antrenăm, să le dezvoltăm. Darurile noastre sunt vii, evoluează, cresc, se dezvoltă și se aliniază armonios, de fiecare dată, cu nevoile comunității în care trăim.

Surprinzător sau nu, putem trăi ani de zile ignorând complet anumite daruri ale noastre, aspecte ale vieții noastre, ale corpului nostru sau ale planetei. Pământul care ne hrănește și ne susține iubitor pe noi toți. Este ca și cum folosim doar mâna stângă. Și ignorăm mâna dreaptă. Sigur că această ignoranță ne complică viața. Și așa se nasc suferințe grele și adânci. Eventual dăm vina pe șef. Sau pe toți șefii. Sau pe întreaga organizație. Sau, de ce nu, pe întreaga societate. Suferința se adâncește. Schimbăm locul de muncă. Schimbăm poate și orașul. Și surprinzător, suferinta persistă și scenariul se repetă…

Atunci când devenim conștienți de darurile noastre și le manifestăm, ne simțim vii, împliniți. Suntem în acord cu noi inșine. Suntem fericiți! Radiem energie și bucurie în acțiunile noastre.

Te invit la o călătorie, la o reflecție productivă și blândă asupra darurilor tale. Ne vom oglindi unii în alții și astfel va fi mai ușor fiecăruia să își amintească și să își asume din ce în ce mai bine propria vocație.

Corina

Author Corina

More posts by Corina

Join the discussion One Comment

Leave a Reply