CoDaUncategorized

Mulțumesc din inimă, CoDa!

25 ianuarie 2021 No Comments

Astăzi CoDa împlinește 3 ani. Recunosc că au fost trei ani fabuloși. La început poate am fost tentată că cred că această agenție s-a născut să îmi servească mie. Acum știu că este exact invers. Eu aleg să îi slujesc ei. Pentru că am încredere în menirea ei. Companiile, ca și orice altă entitate de pe pământ, au o identitate proprie și un scop. Și da, ca și fondator, am și eu un rol important. Sunt o poartă care îi permite lui CoDa să se exprime în lume și să-și aducă contribuția. Sunt o poartă și sunt și primul client care beneficiază de prezența și energia lui CoDa. Este un dar profund pe care îl primesc, poate ca ecou al deschiderii mele. Și știu cât de generoasă este CoDa când mă vizitează grația. Pentru că simt, de fiecare dată, că primesc un pic mai mult decât dăruiesc.

CoDa știe să recruteze așa cum o lupoaică știe să vâneze. Are simțuri foarte dezvoltate care îi permit să ia urma oricărui aspect interior. Reușește să vadă sub măști. Și aude șoaptele inimii sub discursul efervescent al minții. Iubește adevărul și îl luminează.

CoDa (re)cunoaște geografia universului interior și călăuzește. Scrie și descrie hărți vocaționale. Traduce mesaje profunde din interior în exterior și din exterior în interior. Crează povești. Hrănește încrederea în Existență și responsabilitatea. Sprijină integrarea tuturor aspectelor vieții noastre. Recunoaște și prețuieste întregirea.

CoDa este aici din iubire pentru adevăr, pentru oameni și pentru întreaga suflare. Îi recunosc puterea, dedicarea, încrederea și măreția. Mă simt privilegiată să fiu aproape și să-mi aduc contribuția.

Mulțumesc din inimă, CoDa! Mulțumesc că ești aici. Mulțumesc tuturor celor cu care am creat împreună experiențe și demersuri relevante. Mulțumesc tuturor celor prezenți în viața mea acum. Mă înclin în fața curajului vostru!

PS: Mă angajez să revin, dacă vreți, cu o poveste legată de numele CoDa. Să vă împărtășesc de unde a venit și ce înseamnă…?

Corina

Author Corina

More posts by Corina

Leave a Reply